Kræftens Bekæmpelse giver et pusterum.

Kræftens Bekæmpelse, Lokalafdeling Kolding arrangerer årligt  den 2. weekend i november et gratis  weekendophold på Sea West ved vestkysten for kræftramte børnefamilier fra Kolding. Foreningen ønsker at give disse  familier et pusterum i deres hektiske hverdag. Familier hvor far, mor eller et barn har været eller er ramt af kræft kan ansøge om et ophold. Der skal være et barn i familien, der er under 15 år.

Vi er helt klar over, at kræftramte familier kan have det svært, når denne frygtelige sygdom kommer snigende. Vi kan ikke helbrede, det har vi dygtige læger til, men vi kan så hjælpe på en anden måde.

Godt hjulpet af Koldings borgere, der bidrager med store som små beløb , når de støtter op om lokalafdelingens arrangementer, er der kapital til at kunne hjælpe et antal familier med denne oplevelse, hvor alt er betalt.

Kender du en børnefamilie, hvor et af familiemedlemmerne er ramt af kræft, og mener du, at et weekendophold væk fra dagligdagen kunne gøre en positiv forskel for denne familie, så bed dem henvende sig til lokalafdelingens næstformand, Annie Terp på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Vi kan ikke love, at alle der søger kommer afsted, men vi kan love at tage alle i betragtning.

 nyt sea f