frivillig

VIL DU VÆRE MED TIL AT GØRE EN FORSKEL ????

KRÆFTENS BEKÆMPELSE SØGER FRIVILLIGE HÆNDER - STORE SOM SMÅ ............

Har du lyst til at give en hånd med i Kolding Lokalafdeling?

Vi søger en person til at skrive vore pressemeddelelser og lignende. Du behøver ikke være medlem af bestyrrelsen.

Vi søger ny bestyrrelsesmedlem/supliant fra næste generalforsamling  marts 2018.

Vi mangler hjælpere til Stafet for Livet 9-10 juni 2018.

 

 

 

HVORFOR BLIVE FRIVILLIG ?

- Fordi kræft vedrører os alle.

- For at gøre en forskel.

- Fordi der er mange projekter, men få hænder.

- Fordi din indsats er betydningsfuld for andre - du bestemmer selv, hvordan og hvor ofte du hjælper.

- Fordi du kan være med til at gøre en stor forskel for de mennesker, der har kræft tæt inde på livet - enten som patient eller som pårørende.

- Fordi du kan blive en del af det lokale arbejde i en kendt og respekteret landsdækkende forening, som lokalt alene bygger sit arbejde på indsatsten fra frivillige hænder.

 

Alle kan bidrag med hjælp i en eller anden form til kræftsagen. Det vigtigste er, at du har lyst til at gøre en forskel. Om du kan bidrage med 2 timer om ugen, 2 timer pr. måned eller andet - din indsats gavner kræftssagen.

I Kolding Kommune har vi en bestyrelse, der samler de lokale tiltag.

 I Kolding Lokalforening vil vi meget gerne være mere synlige i kommunen f.eks. med oplysende arbejde, hjælp til patienter og pårørende, påvirkning af beslutningstagere i kommunen (kræftpolitisk indsats), arrangere forebyggelsesaktiviteter - kort sagt, vil vil gerne gøre en forskel.

Kolding Lokalforening har også andre lokale aktiviteter som energitræning, gymnastik i vand, pilates, kirkekoncert, deltagelse i julemesse, tænd-et-lys arrangement i Kolding City, vandreture i naturen og afvikling af landsindsamlingen.

Det kan være, at lige netop du sidder inde med en rigtig god ide, som vi sammen kan få ført ud i livet til gavn og glæde for kræftsagen.

I Kolding kan du kontakte os på følgende måde:

Palle Ranløv, som er vores formand, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.nr. 20 68 23 08

Annie Terp Thomsen, som er næstformand, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 51 29 43 45  

Yderligere informationer kan også findes på hjemmesiden: www.frivillig.dk